2020/2021 – 4.kolo Šumice – Újezdec 0:4

2. 9. 2020

1. A třída skupina B – 4.kolo

Šumice – Újezdec 0:4 ( 0:0 )

 

💬 Martin Zicha, trenér TJ Šumice

„Pro nás je vysledek krutý. V první půlce jsme si vytvořili dvě nebo tří golové šance,ale ani jednu jsme nedali. Kdybychom se dostali do vedení, zápas by se třeba vyvijel jinak.
Hned po přestávce jsme z úplně jasné penalty inkasovali branku. Vzápětí se soupeř prosadil podruhé. Když jsme se chtěli nadechnout, dostal Kunovský červenou kartu. V deseti už jsme jenom těžko odolávali. I v deseti jsem se snažili,ale Újezdec přidal další dvě branky a pak už to nešlo.

💬 Zdeněk Šebesta, trenér Újezdce

„Byl to vyrovnaný zápas. Měli jsme sice větší držení míče, ale soupeř byl nebezpečnější, když hrozil z brejků. Utkání podle mě nerozhodlo vyloučení, ale zbytečná penalta v úvodu druhé půle.Náš nejlepší a nejnebezpečnější hráč , Jakub Vítek, šel ven z vápnaa soupeř ho fauloval. Pokutový kop určil ráz zápasu. Pak už to byla kočka myš. Po vyloučení přišla spolupráce Valenty s Červenkou a nadherný gol na 3:0.
Takovou branku jsem dlouho neviděl. bylo to krásná rána do šibenice po standartní situaci. Všichni si mysleli že Valenta bude kopat, ale místo toho přihrál po zemi podél vápna Červenkovi a ten z hranice šestnácky vymetl šibenici. Po výhře 0:4 jsme si všichni zhluboka oddechli. Věděli jsme že každé derby je nevyzpytatelné. Doufám že nás to nakopne k lepším zítřkům.“