KS mladších žáků 21. kolo

17. 6. 2022

TJ Šumice – Spartak Hluk  2:9 (2:6)

Branky : Viktor Slačálek, Matěj Urbánek

 

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Jelikož jsme vzájemný předcházející zápas v Hluku prohráli vysoko 0:17, šel před utkáním ze soupeře strach. Nicméně jsme se sešli ve velmi dobrém počtu hráčů (díky hráčům přípravky), což je potěšitelné. Hned v první minutě utkání jsme dostali branku, na kterou jsme však dokázali rychle odpovědět vyrovnáním. Byl to opět nerovný souboj, neboť věkový rozdíl byl na hřišti markantní zejména ve výškové převaze soupeře, která rozhoduje zápasy. Postupem času si soupeř vypracoval gólové příležitosti, které proměňoval. I na tomto mužstvu hostů je vidět snaha učit hráče kombinačnímu fotbalu a kolektivnímu pojetí hry, kdy k aplikaci tohoto stylu  se snad někdy dostaneme i my, chce to jen trénovat, trénovat a zase trénovat. Zápas skončil 2:9, tudíž jisté zlepšení, ale po herní stránce musíme hodně zabrat. Nyní budou prázdniny a čas na jiné sportovní aktivity a vyžití, kdy ještě o prázdninách začneme s tréninkem a přípravou na nadcházející sezónu.

Hráč utkání mladších žáků:  Jakub Mulko – konečně se více zapojil do hry a byl prospěšný mužstvu. Zaujal konečně také tím, že na hřišti bojoval, snažil se, běhal, nabízel se, přihrával, což chceme, aby u své osoby více rozvíjel a v příští sezóně byl platným hráčem ve starších žácích.

Sestava: Radim Lidiak – Samuel Jorda, Tobiáš Juřeník, Radim Zajíc – Jakub Mulko, Viktor Slačálek – Daniel Pilát, Matěj Urbánek. Hráči na střídání:  Filip Le, Václav Marek, Matěj Krovina, Matěj Pačínek, Jan Marek .