KS starších žáků 8. kolo

18. 10. 2021

Luhačovice – Šumice  0:8  (0:5)

Branky : Michal Kolínek 3, Kryštof Košiba 2, Ondřej Urbánek, Jan Zahálka, Šimon Synčák

Hodnocení trenéra k utkání starších žáků: Na zápas do Luhačovic jsme se těšili, neboť se jednalo o zpestření zápasů utkáním pod umělým osvětlením a byla to příjemná změna. Hned od začátku zápasu jsme se do soupeře zakousli a nepustili jsme se ho. Výhoda bylo také to, že hráči starších žáků, hrající za dorost, byli odpočinutí a v zápase to bylo znát hned od začátku. Měli jsme sil na rozdávání, neustále jsme na soupeře tlačili, což vedlo ke gólům, kterých jsme za první poločas nasázeli celkem 5. Zcela zasloužené vedení v zápase, na rozdíl od předchozího utkání jsme nenechali soupeře hrát a neustálým napadáním kluci získávali míče. Ve druhém poločase pod rozsvícenými světly kluci pokračovali v dobrém výkonu a soupeř se na naši polovinu hřiště dostával pouze sporadicky. V zápase jsme dominovali a po zásluze zvítězili. Jelikož dorost své zápasy již dohrál, naši žáci se mohou soustředit na naše zbývající dvě kola, na která se musíme dobře připravit, neboť k nám přijede velmi dobrý soupeř ze Strání a v posledním zápase hrajeme v Dolním Němčí, které s prvním mužstvem z Morkovic prohrálo pouze 1:0. Tudíž nesmíme ve výkonech polevit a řádně se na zápasy připravit.

Hráč utkání starších žáků:  Lukáš Synčák – jakmile hraje na pozici stopera, hned je mužstvo klidnější, jelikož na Lukáše je velké spolehnutí. Pokud se soupeř přece jenom dostal do jeho blízkosti, dokázal vše řešit s velkým přehledem.

Sestava: Matěj Urbánek  – Matěj Bemer, Lukáš Synčák, Martin Kusák, Alex Zuborňák – Michal Kolínek,  Šimon Synčák, Ondřej Ševčík, Kryštof Košiba – Ondřej Urbánek, Jan Zahálka. Střídající hráči: Aleš Kunčík, Daniel Pilát, Samuel Jorda.