KS mladších žáků 8. kolo

18. 10. 2021

Luhačovice – Šumice  3:1  (2:1)

Branka : Viktor Slačálek

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Velmi dobře odehrané utkání. Naše mužstvo složené z větší části z hráčů přípravky dokázalo staršímu soupeři velmi dlouho vzdorovat a dokonce jsme se dostali do více šancí, ze kterých jsme vytěžili pouze jeden gól. Soupeř nám dal branku jako první po velké chybě v obraně, ale naštěstí jsme dokázali po pěkné akci vyrovnat. Soupeř na nás tlačil dá se říci neustále, ale naše bojovnost, nasazení a kondice stačila na to, že jsme velmi dobře odolávali. Sice jsme první půli prohráli 2:1, výkon byl ale velmi dobrý a za celou sezónu asi nejlepší. Ve druhé půli se hra přelévala z jedné strany na druhou a hra byla vyrovnanější než v první půlce. Prohrávali jsme pouze o jeden gól a bylo tedy pořád o co hrát. Naši kluci se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale soupeřova brankáře jsme nedokázali již překonat a v poslední minutě utkání jsme obdrželi třetí poslední gól. Výkon celého mužstva je příslibem do budoucna, jelikož až se sehrajeme a trochu zestárneme, budeme schopni ještě více soupeřům konkurovat.

Hráč utkání mladších žáků:  Samuel Jorda – i když je první sezónu v mladších žácích, jeho výkony jdou postupně nahoru s množstvím tréninků. V tomto zápase to měli soupeři proti němu velmi těžké, jelikož přes něj jen málokdy prošli.

Sestava: Matěj Urbánek – Samuel Jorda, Radim Zajíc, Aleš Kunčík –  Daniel Pilát, Matěj Krovina – Eliáš Bruštík, Viktor Slačálek. Hráči na střídání: Tobiáš Juřeník, Václav Marek