2021/2022 – 13.kolo Kunovice – Šumice 1:3

25. 10. 2021

Kunovice – Šumice 1:3 ( 0:2 )

⚽3. Andrlík Tomáš

⚽20. Pilka Stanislav

⚽57. Jurák Radim

 

Sestava

Hodulík Jaroslav

Havlík Patrik, Pilka Stanislav, Pilka Ivan, Koktavý Ondřej

Andrlík Tomáš, Pančocha Josef, Jurák Radim

Červenka Dominik, Ondřej Václav, Kelíšek Michal

(Lekeš Jakub, Mach Martin, Moštěk Adam, Šidlo Jonáš, Koníček Štěpán, Šidlo Vlastimil )

 

Hodnocení zápasu 

💬 Martin Zicha, trenér Šumic:

Já jsem sice přijel o něco později, ale vstup do zápasu nám i beze mě vyšel. Dali jsme rychlý gól a ve dvacáté minutě vedli 2:0. Domácí na velkém hřišti dobře kombinovali, hráli dobře po křídlech. Dostávali se i do šancí, ale gól nedali. Měli dvě tyčky, jinak nás podržel i gólman. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, drželi jsme míč. Kunovice ale dobře kombinovaly, díky akcím po stranách si vytvářely šance. My jsme ale dali gól ze standardky. Soupeř už v závěru stačil výsledek po naší chybě na straně jenom zkorigovat. Ke konci zápasu jsme prostřídali hráče a tím jsme soupeře dostali více do hry. Kunovice postupem času zjednodušily hru a měly i další šance. Posledních dvacet minut jsme mohli dohrát jinak, ale chtěli jsme, ať si zahrají i ostatní. S nějakými chybami jsme počítali. Jsme rádi, že jsme utkání i bez nějakých hráčů zvládli a že domů vezeme všechny body.

 

💬 Petr Chaloupka, trenér Kunovice

Podle mého názoru výsledek neodpovídá dění na hřišti. Měli jsme minimálně na remízu. Hlavně v prvním poločase jsme si vypracovali velké množství šancí, stejně tak ve druhém, ale jelikož jsme je neproměnili, prohráli jsme. Velkou šanci zazdil kapitán Flek, který pak nastřelil tyč. Mně chytil gólman tutovku hlavou. Také Andreas Chaloupka nastřelil tyč a měl tam další dvě krásné střely. Hosté toho využili, byli lepší v koncovce, dali tři góly a vyhráli. Šumice hrály chytře, ze zabezpečené obrany, na brejky. Byly šťastnější. Kluku nemohu upřít snahu, i v takto okleštěné sestavě bojovaly. Dovolím si tvrdit, že tento výkon byl jeden z nejlepších na podzim. Škoda, že jsme hned v úvodu přišli o Pavla Kříže, který musel se zraněnou achilovkou brzy po začátku střetnutí střídat. Na lavičce jsme pak neměli už nikoho.

Kapitán Josef Pančocha

Radím Jurák slaví svůj gol do sítě Kunovic

Mladičký Ondřej Koktavý v obraném skluzu s Andreasem Chaloupkou

Tomáš Andrlík v souboji při obraném rohu

http://https://slovacky.denik.cz/fotbal-kraj/i-a-sk-b-zlechov-obral-nivnici-osvetimany-si-pohraly-s-nedachlebicemi-20211024.html