KS mladších žáků 1. kolo

8. 9. 2022

FK Dolní Němčí – TJ Šumice  9:2

Branky: Eliáš Bruštík, Matěj Urbánek

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: K našim mladším žákům v Dolním Němčí lze říci jediné – bude nás to stát ještě hodně práce a úsilí, abychom dosáhli na lepší výsledky. Nicméně prohra 9:2 nebyla žádnou ostudou, neboť mladší žáci Dolního Němčí, oficiální název je FK Javořina je sloučením 4 obcí a z toho vyplývá větší výběr hráčů, což bylo v utkání znát. Skoro po celou dobu jsme se bránili, ale ke konci prvního poločasu jsme se zlepšili natolik, že jsme se soupeřem drželi krok a v tomto čase jsme i vstřelili jeden gól. Po poločase jsme opět však nedokázali na dobrou hru navázat a silnější soupeř nás přitlačil k naší bráně. V mužstvu soupeře byli velmi dobří hráči a zaslouženě zvítězili. My se máme ještě hodně co učit a zdokonalovat a k tomu nám budou sloužit tréninky a pokud se jich budou hráči poctivě účastnit, věřím, že ke zlepšení dojde.

Hráč utkání mladších žáků:  Radim Lidiak – i přes nepříznivé počasí a terén v brance podal výkon, za který se nemusí vůbec stydět. Za žádný gól nemohl, za ty odpovídalo herním způsobem mužstvo a několika brankám zabránil svým výborným zákrokem.

Sestava: Radim Lidiak – Samuel Jorda, Tobiáš Juřeník, Radim Zajíc – Matěj Krovina, Eliáš Bruštík – Daniel Pilát, Matěj Urbánek(kapitán mužstva). Hráči na střídání:  Václav Marek, Štěpán Hauerland.