KS mladších žáků 20 kolo

12. 6. 2022

SK Mařatice – TJ Šumice 12:0 (5:0)

 

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Po celou sezónu se potýkáme s nedostatkem starších hráčů a v tomto utkání to bylo ještě horší v tom, že chyběli hned tři hráči z obvyklé sestavy. Ti byli nahrazeni hráči z přípravky a těm se proti soupeři z Mařatic jen velmi těžce hrálo. Nicméně jsou zde i pozitivní zprávy a tím je nasazení a bojovnost po celou dobu utkání. Kluci se opravdu na hřišti snažili hrát fotbal a po zisku míče jsme si přihrávali do doby, než nás starší soupeř přehrál. Sice jsme vysoko prohráli, ale nebyla to žádná ostuda a můžeme skutečně říci, že úsilí hráčů je na vysoké úrovni, což se jistě projeví v nadcházející sezóně.

Hráč utkání mladších žáků:  Tobiáš Juřeník – jeho úsilí a zarputilost do hry je pro ostatní hráče příkladná. Nevypustí žádný souboj a i když není zatím příliš rychlostní typ, neustále se vrací, poctivě brání a nedá soupeři nic zadarmo.

Sestava: Radim Lidiak – Filip Le, Tobiáš Juřeník, Radim Zajíc – Viktor Slačálek, Eliáš Bruštík – Daniel Pilát, Václav Marek. Hráči na střídání: Michael Javor