KS mladších žáků 19. kolo

6. 6. 2022

TJ Šumice – FC Morkovice  0:13 (0:5)

 

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Tak jak jsme se namlsali v minulém utkání a z výborného remízového výsledku ze Zlechova, tak teď jsme opět spadli z hrušky dolů. Nedokázali jsme si poradit z výborně hrajícím mužstvem Morkovic a zcela zaslouženě jsme vysoko prohráli. Jako asi jediná pochvala může být to, že jsme se sešli v počtu hráčů, který je pro tuto soutěž dostatečný a s tímto je tedy spokojenost, neboť můžeme unavené hráče prostřídat. S čím už není spokojenost je s výkonem jednotlivých hráčů, zejména těch, kteří jsou v týmu nejdéle, tedy s těmi nejstaršími, kteří by se nad sebou měli zamyslet a začít pro sebe dělat něco více jako doposud. Jinak ke zlepšení nedojde.

Hráč utkání mladších žáků:  Radim Lidiak – ačkoli jsme dostali mnoho gólů, tak v žádném případě to není chyba brankaře, ale celé obranné činnosti mužstva. Radim naopak zaslouží pochvalu v tom, že neustále svůj tým povzbuzoval a svými zákroky odvrátil vstřelení dalších branek.

Sestava: Radim Lidiak – Samuel Jorda, Tobiáš Juřeník, Radim Zajíc – Eliáš Bruštík , Viktor Slačálek – Daniel Pilát, Matěj Urbánek. Hráči na střídání:  Filip Le, Václav Marek, Matěj Krovina, Matěj Pačínek.