KS mladších žáků 18. kolo

30. 5. 2022

FA Zlechov – TJ Šumice 2:2 (1:1)

Branky: Matěj Urbánek 2

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Výborná práce! S 5 hráči z přípravky jsme dokázali prakticky nemožné a získali jsme v sezóně zcela zaslouženě svůj první bod. O body možná až tak nejde, ale při pohledu na to, jak jsme hráli na podzim a jak hrajeme nyní v jarní části sezóny, tak herní posun je na hráčích znát a to je dobře pro další vývoj mladších žáků. Celé utkání bylo bojovné, vždy jsme prohrávali, ale nakonec jsme dokázali srovnat krok a zaslouženě jsme zápas zremizovali. Dokonce v první půli jsme měli více příležitostí vstřelit gól, ale bohužel se nepodařilo. Kluci zaslouží obrovskou pochvalu, neboť celý zápas se rvali s početnějším soupeřem, který se na nich střídal, a tudíž to bylo i fyzicky náročné. Utkání jsme výborně odehráli a zaslouženě tak získali svůj první bod v sezóně a doufáme, že pro kluky to bude jako živá voda a budou se dále ve svých výkonech zlepšovat. To půjde jen za podmínky poctivé práce při trénincích i mimo ně.

Hráč utkání mladších žáků:  celé mužstvo – každý hráč co byl na hřišti byl strůjcem výborného výsledku a nelze tak určit, kdo více v tomto utkání mužstvu prospěl a kdo by výrazně vynikal. Celé mužstvo se na hřišti snažilo podat co nejlepší výkon a odměnou mu byla remíza a první bod v těžké soutěži.

Sestava: Radim Lidiak – Samuel Jorda, Tobiáš Juřeník, Eliáš Bruštík  – Daniel Pilát, Viktor Slačálek – Václav Marek, Matěj Urbánek. Hráči na střídání:  Filip Le.