KS mladších žáků 15. kolo

9. 5. 2022

TJ Šumice – FC Luhačovice  2:4 (1:2)

Branky : Matěj Urbánek, Radim Lidiak

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Přivítali jsme mužstvo, které je v tabulce hned nad námi a tomu odpovídala i předváděná hra. Mužstvo Luhačovic bylo o poznání fotbalovější, kdy jeho kombinační hra nám dělala od úvodu problémy. Nicméně jsme se nevzdávali a spoléhali se na možnou šanci a ta přišla jak v prvním, tak i ve druhém poločase. Na první gól soupeře jsme ještě dokázali reagovat vyrovnáním po sólo akci Matěje Urbánka a poločas skončil pro nás ještě solidním výsledkem 1:2. Ve druhé půli jsme pokračovali v podobné hře a z ojedinělé naší šance vyplynula penalta, kterou náš brankař bezpečně proměnil. Sice jsme zase prohráli, ale ne už tak o moc, což je pozitivní. Naši hráči začínají vidí v čem mají slabiny a tyto by měly být odstraněny poctivým tréninkem a sportováním obecně i mimo ně.

Hráč utkání mladších žáků:  Radim Lidiak – hráč přípravky, který v bráně předvádí výkony, za které by se nestyděl ani kdejaký žák. Ve druhé půli chytil soupeři penaltu a sám penaltu proměnil a povzbudil svým výkonem celé mužstvo. Jeho nasazení a odhodlání pracovat pro mužstvo je velmi příkladné.

Sestava: Radim Lidiak– Samuel Jorda, Radim Zajíc, Le Phuong Ngoc (Filip) – Jakub Mulko, Eliáš Bruštík – Daniel Pilát, Matěj Urbánek. Hráči na střídání:  Viktor Slačálek,  Václav Marek, Honzík Marek.