KS mladších žáků 14. kolo

2. 5. 2022

Hluk – Šumice 17:0 (7:0)

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Bohužel si na výsledky mladších žáků musíme v této sezóně zvyknout. Nastupujeme vždy proti staršímu soupeři a to i o několik let, tudíž věkový rozdíl je značný a ten v těchto zápasech mnohdy rozhoduje. Nicméně i po fotbalové stránce bohužel pokulháváme, což můžeme zlepšit jedině odpovědným přístupem k tréninkům, ale nejenom tam, kdy ve svém volném čase hráči musí dělat něco navíc, co může fotbalu pomoci. Mám na mysli přípravu fyzické kondice a také technické dovednosti s míčem, kdy každý hráč může na sobě doma individuálně pracovat a tím se zlepšovat, což prospěje celému mužstvu a jeho výkonům v utkání.

Hráč utkání mladších žáků:  Štěpán Hauerland – hráč přípravky, který svým výkonem v utkání zaujal, kdy i přes svůj mladý věk dokázal velmi dobře soupeře bránit a útoky zastavovat, je příslibem do budoucna.

Sestava: Matěj Urbánek – Samuel Jorda, Štěpán Hauerland, Tobiáš Juřeník – Viktor Slačálek, Eliáš Bruštík – Jakub Mulko, Daniel Pilát. Hráči na střídání:  Václav Marek, Le Phuong Ngoc (Filip).