KS mladších žáků 17. kolo

24. 5. 2022

TJ Šumice – TJ Dolní Němčí  0:6  (0:3)

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Úvod utkání nebyl vůbec špatný, dokázali jsme pokrývat soupeře  a odolávali  jeho neustálým útočným výpadům celkem dobře a poločas tak skončil jen 0:3. Bohužel jsme nedokázali nijak více podržet míč v útočné fázi a nebyli jsme pro soupeře vůbec nebezpeční. Zato on se tlačil stále víc a víc do naší obrany a neustále ohrožoval naši bránu. Jen díky skvěle chytajícímu brankaři z přípravky a také díky nemohoucnosti soupeře trefit bránu jsme nedostali více branek. Co lze ocenit je to, že naše mužstvo, ačkoli neustále prohrává, tak se nezdá, že bychom psychicky strádali a těžce prohry nesly, což je dobře, neboť věříme, že v sezóně příští již dojde ke zlepšení a nebudeme už jen prohrávat.

Hráč utkání mladších žáků:  Radim Lidiak – již v první polovině zápasu si pochroumal zápěstí, ale jeho obětavost a odpovědnost vůči mužstvu mu nedovolila z brány odstoupit a utkání dochytal až do konce. Dochytal jej skvěle, neboť několikráte zabránil vstřelení gólu a vytěsnil míč mimo bránu.

Sestava: Radim Lidiak – Samuel Jorda, Tobiáš Juřeník, Radim Zajíc  –  Daniel Pilát, Eliáš Bruštík – Matěj Urbánek Jakub Mulko. Hráči na střídání:  Filip Le, Václav Marek, Viktor Slačálek, Matěj Pačínek.