KS mladších žáků 16. kolo

16. 5. 2022

TJ Strání – TJ Šumice  11:0  (3:0)

Hodnocení trenéra k utkání mladších žáků: Do Strání jsme jeli pouze s 8 hráči, přičemž plná polovina jich byla z přípravky. Jsou to pro nás těžké a dokonce dá se říci nefér zápasy, kdy proti nám nastupují mužstva daleko vyspělejší a početnější. Nicméně vezmeme to z druhé strany, neboť nám tyto zápasy do budoucna hodně dají jak po fyzické ale hlavně po psychické stránce. V utkání jsme vydrželi pouze polovinu zápasu, což není úplně špatné. V průběhu utkání se nám zranil Matěj Krovina a hráli jsme tak o jednoho hráče v poli méně, což se samozřejmě podepsalo na výsledku. Ale i tak kluci bojovali tak jak umí a prohra není žádnou ostudou. Minulé utkání jsme od Strání doma dostali také 11 branek, ale v plném počtu hráčů,  takže nic tak tragického se nestalo, akorát náš brankář si dobře zachytal. Děláme stále opakující se chyby, po kterých nás soupeř trestá. Tyto se budeme následně snažit odstranit a hrát stále lépe, což už může být v sezóně následující.

Hráč utkání mladších žáků:  Matěj Krovina – hráč z přípravky, který je schopen svou rychlostí nepříjemně soupeře napadat jak v útoku, tak v obraně, nicméně jeho zranění lokte jej vyřadilo ze hry a doufáme, že se brzy uzdraví, aby mohl zase hrát a pomáhat mužstvu.

Sestava: Matěj Urbánek – Samuel Jorda, Tobiáš Juřeník, Štěpán Hauerland –  Daniel Pilát, Eliáš Bruštík – Matěj Krovina, Václav Marek. Hráči na střídání:  0.