Žáci

2. 10. 2019

K naší šumické fotbalové mládeži se dá konstatovat kladný a pozitivní přístup jak ze strany hráčů, tak jejich rodičů, jejichž přičiněním se do základních řad fotbalové mládeže dostává takový počet hráčů, který dokáže zaujmout v žákovském fotbale čestné místo, za což všem patří velký dík. Již ročník 2008-2009 nám mohl naskytnout obrázek vzestupné tendence ve výkonech jak jednotlivců, tak celého kolektivu mužstva. Na konci celé této sezóny tak naši žáci skončili na solidním 8. místě. Vzhledem k odrůstání hráčů a jejich vyspělejšímu pojetí hry nezůstaly jejich stále lepšící se výkony bez povšimnutí a tyto mají neustále vzrůstající tendenci, o čemž svědčí fakt sezóny letošní 2009-2010. Po podzimu jsou šumičtí žáci na 4. příčce s 21 body, kdy konečné cíle na jarní sezonu jsou od trenérské dvojice ještě vyšší. Faktem zůstává, že po odehrání jarní části sezóny odchází z mužstva žáků 5 nejstarších osobností, včetně kapitána Honzy Žampacha, do dorostu a tým bude doplněn z vlastních mladších rezerv. Naše žákovská kopaná má svou úroveň a je značným příslibem pro další vývoj šumického fotbalu jako celku, jehož je základním kamenem, stačí se jen přesvědčit na našich utkáních v roli fanouška.

Trenér Josef Janíček, asistent trenéra Josef Podešť.

Žákovský tým TJ Šumice sezona 2008/09 – Okresní přebor

 

Stojící zleva: Vedoucí mužstva Jirka Valášek, asistent trenéra Josef Podešť, Vojta Valášek, Tomáš Ondřej, Honza Žampach-kapitán mužstva, Martin Holub, Matěj Slíva, Kuba Lekeš, Vašek Ondřej, trenér Josef Janíček

Přední řada: Robin Jaroš, Lucka Janíčková, Pepa Pančocha, Martin Mach, Tomáš Hasoň, Dan Hauerland, Ondra Staroba, před nimi ležící gólman Michal Jiřík.

 

Žákovský tým, sezóna 2009/10

 

Zadní řada zleva: Tomáš Hasoň, Josef Podešť-asistent trenéra, Tomáš Ondřej, Jindřich Kreisel, Michal Jiřík, Martin Holub, Jan Žampach, Jakub Lekeš, Václav Ondřej, Vojtěch Valášek, Josef Janíček – trenér, Petr Jiřík – trenér gólmanů.

Přední řada zleva: Lucie Janíčková, Dominik Gášek, Josef Pančocha, Martin Mach, Filip Zálešák, Ondřej Staroba, Martin Mahdalík, Libor Urbánek, Daniel Hauerland, Robin Jaroš.

Žákovský tým sezóna 2013-2014

 

Spodní řada zleva: Daniel Hauerland, Pavel Sommer, Miroslav Koktavý, ležící brankař Filip Baier, Ondřej Koktavý, Adam Rusiňák, Matyáš Mlčoch, Štěpán Juřeník a Adam Struhelka Horní řada zleva vedoucí mužstva Jiří Valášek, asistent trenéra Petr Jiřík, kapitán mužstva Vlastimil Šidlo, Marek Brostík, Jakub Slačálek, Jakub Mlčúch, Libor Urbánek, Cyril Dvořák, David Dvořák, trenér mužstva Josef Podešť.